News

‘As long as there YPG-YPJ protect Afrin walls, objectives of occupation will not achieved

‘As long as there YPG-YPJ protect Afrin walls, objectives of occupation will not achieved
The people of al-Shahba canton confirmed that as long as there are People and Women Protection Units (YPG, YPJ) in Afrin, the objectives of the Turkish occupation and its mercenaries will not be achieved, appealing at the same time humanitarian and Human Rights to stop the massacres committed by Turkish occupation army and its mercenaries against civilians.
Since January 20, Turkish occupation and its mercenaries have carried out fierce attacks by land and air on Afrin canton using all kinds of weapons. Hundreds of civilians have been martyred and others injured as a result of these attacks, not to mention targeting vital places.
On the attacks of Turkish occupation army and its mercenaries on Afrin canton, Hawar news agency held several meetings with the people of al-Shahba canton, who stressed that as long as there are (YPG, YPJ) defending them, the objectives of the occupation and its mercenaries will not be achieved.
“We condemn the attacks by the Turkish occupation army and its mercenaries on Afrin canton and the massacres committed against unarmed civilians as a result of barbaric and indiscriminate shelling of densely populated areas. The Turkish occupation is not entitled to interfere in Syrian territory. We appeal to Human Rights Organizations to put an end to the attacks, to the Turkish occupation and stop its attacks, Mohammed Yousef from Karamel village in Favin area.
“What is happening in Afrin is unexpected and has no justification to occupy the territory of Afrin canton. Every day there are massacres against civilians, especially children and women. They have no fault in what the Fascist Erdogan thinks or what he seeks to achieve in Afrin, where he will reach the civilians and the families of the martyrs, he is using all heavy weapons against civilians, “and sent a message to Erdogan that he will not achieve his goal in Afrin as long as (YPG, YPJ) protect the walls of Afrin canton with their blood.
While Hussein said, “despite the international appeals and the resolutions adopted by United Nations to stop the clashes in both Ghouta and Afrin, but Turkish occupation continues its continuous bombing on Afrin canton and in barbaric way on civilians in violation of all international laws, the people of Afrin resistance people and will not terrorize planes and the of shelling Turkish occupation army and its mercenaries “.

Back to top button
Close

نحن نستخدم ملفات تعريف الارتباط (كوكيز) لفهم كيفية استخدامك لموقعنا ولتحسين تجربتك. من خلال الاستمرار في استخدام موقعنا ، فإنك توافق على استخدامنا لملفات تعريف الارتباط. سياسية الخصوصية

جمع البيانات
عند استخدام الموقع قد تصادف مناطق مثل المنتديات أو خدمات الفيديو حيث يتم الطلب منك كمستخدم إدخال معلومات المستخدم الخاصة بك. يتم استخدام مثل معلومات المستخدم هذه فقط للهدف التي يتم جمعها من أجله، وأي أغراض أخرى يتم تحديدها في نقطة الجمع وذلك بالتوافق مع سياسة الخصوصية هذه. لن نقوم بالإفصاح عن أي من معلومات المستخدم التي توفرها لطرف ثالث دون إصدارك الموافقة على ذلك، باستثناء ضرورة توفير خدمات قمت بتحديد طلبها.
إلغاء الاشتراك
تستطيع عندما تريد سحب موافقتك على استلام مخاطبات دورية بخصوص المواصفات، والمنتجات، والخدمات، والفعاليات وذلك عن طريق الرد على وصلة "إلغاء الاشتراك" في المخاطبات القادمة منا. الرجاء ملاحظة أننا لن نقوم بالإفصاح عن معلومات المستخدم الخاصة بك لطرف ثالث لتمكينه من إرسال مخاطبات تسويق مباشرة لك دون موافقتك المسبقة على القيام بذلك.
الملفات النصية (كوكيز)
يتوجب عليك أن تعلم أنه من الممكن أن يتم جمع المعلومات والبيانات تلقائيا من خلال استخدام الملفات النصية (كوكيز). وهي ملفات نصية صغيرة يتم من خلالها حفظ المعلومات الأساسية التي يستخدمها موقع الشبكة من أجل تحديد الاستخدامات المتكررة للموقع وعلى سبيل المثال، استرجاع اسمك إذا تم إدخاله مسبقا. قد نستخدم هذه المعلومات من أجل متابعة السلوك وتجميع بيانات كلية من أجل تحسين الموقع، واستهداف الإعلانات وتقييم الفعالية العامة لمثل هذه الإعلانات. لا تندمج هذه الملفات النصية ضمن نظام التشغيل الخاص بك ولا تؤذي ملفاتك. وإن كنت تفضل عدم جمع المعلومات من خلال استخدام الملفات النصية، تستطيع اتباع إجراء بسيط من خلال معظم المتصفحات والتي تمكنّك من رفض خاصية تنزيل الملفات النصية. ولكن لا بد أن تلاحظ، أن الخدمات الموجهّة لك شخصيا قد تتأثر في حال اختيار تعطيل خيار الملفات النصية. إذا رغبت في تعطيل خاصية إنزال الملفات النصية اضغط الرابط هنا للتعليمات التي ستظهر في نافذة منفصلة.

اغلاق