News

QSD The results of the operations are revealed in Afrin

QSD The results of the operations are revealed in Afrin

The outcome of the military operations in Afrin Enclave on 5-Feb-2018

1-Shiyah: in an attempt for the Turkish army and the Jihadist factions to advance in Bilal village, our forces engaged directly with the attackers last night between 6/7 pm and stop their attempt. the clashes turned to a clearing operation, where our forces cleared the vicinity of the village. 8 Turkish soldiers were killed at least and others wounded.
2-Rajo: the Turkish invasion army bombarded randomly the village of Khalalka via heavy weapons at 7:00 pm of last night. The bombardment lasted for hours.
Also, the Turkish artillery shelled indiscriminately on Rajo district and its vicinity at 12:00 pm of last night.
3- Belbeleh: in an observatory operation on one of the Turkish army points carried out by the Storm squad of YPJ in Shleta’atli village, the squad shelled the point by a homing missile, accordingly 4 invaders killed and others wounded.
At 9:00 of yesterday’s night, the Turkish invasion army and the Jihadist factions shelled randomly cholaqa Khaderia village, which led to the destruction of 3 houses for the civilians.
Our forces destroyed a tank for the Turkish invasion army at 11:00 am in Buke village, after an accurate observation for the movement of the tanks. The tank was completely destroyed and 5 invaders killed inside.
4-Sherra: in an observatory operation to a group of the Turkish invasion army and Jihadist factions, our forces shelled the group using homing missile at 1:00 pm. The missile landed in the middle of the group getting good target.
The Turkish invasion army and the jihadists carried out 2 spontaneous attacks on Digmadash village and its hill at 2:00 pm. Our forces repelled their attacks. The clashes are ongoing until writing this report.
5-Jenderes: our forces destroyed a tank for the Turkish invasion army at 1:00 pm by a homing missile in the vicinity of Haserka village. The tank was completely destroyed and all of the invaders were killed inside.

SDF Merdia Center
5-Feb-2018

Back to top button
Close

نحن نستخدم ملفات تعريف الارتباط (كوكيز) لفهم كيفية استخدامك لموقعنا ولتحسين تجربتك. من خلال الاستمرار في استخدام موقعنا ، فإنك توافق على استخدامنا لملفات تعريف الارتباط. سياسية الخصوصية

جمع البيانات
عند استخدام الموقع قد تصادف مناطق مثل المنتديات أو خدمات الفيديو حيث يتم الطلب منك كمستخدم إدخال معلومات المستخدم الخاصة بك. يتم استخدام مثل معلومات المستخدم هذه فقط للهدف التي يتم جمعها من أجله، وأي أغراض أخرى يتم تحديدها في نقطة الجمع وذلك بالتوافق مع سياسة الخصوصية هذه. لن نقوم بالإفصاح عن أي من معلومات المستخدم التي توفرها لطرف ثالث دون إصدارك الموافقة على ذلك، باستثناء ضرورة توفير خدمات قمت بتحديد طلبها.
إلغاء الاشتراك
تستطيع عندما تريد سحب موافقتك على استلام مخاطبات دورية بخصوص المواصفات، والمنتجات، والخدمات، والفعاليات وذلك عن طريق الرد على وصلة "إلغاء الاشتراك" في المخاطبات القادمة منا. الرجاء ملاحظة أننا لن نقوم بالإفصاح عن معلومات المستخدم الخاصة بك لطرف ثالث لتمكينه من إرسال مخاطبات تسويق مباشرة لك دون موافقتك المسبقة على القيام بذلك.
الملفات النصية (كوكيز)
يتوجب عليك أن تعلم أنه من الممكن أن يتم جمع المعلومات والبيانات تلقائيا من خلال استخدام الملفات النصية (كوكيز). وهي ملفات نصية صغيرة يتم من خلالها حفظ المعلومات الأساسية التي يستخدمها موقع الشبكة من أجل تحديد الاستخدامات المتكررة للموقع وعلى سبيل المثال، استرجاع اسمك إذا تم إدخاله مسبقا. قد نستخدم هذه المعلومات من أجل متابعة السلوك وتجميع بيانات كلية من أجل تحسين الموقع، واستهداف الإعلانات وتقييم الفعالية العامة لمثل هذه الإعلانات. لا تندمج هذه الملفات النصية ضمن نظام التشغيل الخاص بك ولا تؤذي ملفاتك. وإن كنت تفضل عدم جمع المعلومات من خلال استخدام الملفات النصية، تستطيع اتباع إجراء بسيط من خلال معظم المتصفحات والتي تمكنّك من رفض خاصية تنزيل الملفات النصية. ولكن لا بد أن تلاحظ، أن الخدمات الموجهّة لك شخصيا قد تتأثر في حال اختيار تعطيل خيار الملفات النصية. إذا رغبت في تعطيل خاصية إنزال الملفات النصية اضغط الرابط هنا للتعليمات التي ستظهر في نافذة منفصلة.

اغلاق