News

Russia warns factions pro-Turkey of deterioration of the situation in idlib, and alludes ton the resumption of operation against “Terrorist formations”

Russia warns factions pro-Turkey of deterioration of the situation in idlib, and alludes ton the resumption of operation against “Terrorist formations”

Selava Omar – Xeber24.net

Russia warned of deterioration conditions again Idlib towards war, after the continuation of the movements of “AL-Nusra” in which,
and Russia declared that armed factions used the armistice in Idlib to reorganize their ranks.

Today, the Arab newspapers published touched on the Syrian crisis and the Russian-Turkish agreement in Idlib.
The Syrian newspaper Al-Watan stated: “Al-Nusra” continues to obstruct the opening of the Lattakia-Aleppo road, by intimidating and intimidating residents and blowing up bridges.

AL-Watan Newspaper added: “The cautious calm continued for the eleventh consecutive day in the last area to reduce the escalation in Idlib, after the Russian-Turkish” Moscow agreement “, which was exploited by the terrorists backed by the Turkish regime, especially the “Al-Nusra “organization to regroup and supply weapons, and obstruct the implementation of the agreement. , By financing operations aimed at not opening the international road «M4» to the Russian-Turkish joint patrols, and carrying out terrorist operations on the road, the latest of which was the detonation of a bridge on this road.
In the same context, Al-Sharq Al-Awsat newspaper said: “Moscow warned of the possibility of the situation in Idlib sliding toward confrontations again, due to” the continuing provocations of terrorist formations. “The Russian Foreign Ministry said that armed groups” took advantage of the armistice to reorganize their ranks and reinforce their armament and returned to launch counter operations on the positions of the forces. Government ».

A statement issued by the ministry stated that the factions opposing the recent Russian-Turkish agreement are working to explode the situation, pointing out that “it is gathering in the Idlib area to reduce the escalation of large armed formations belonging to various organizations including (the Headquarters for the Liberation of Al-Sham) and (Haras al-Din), who continue to use terrorist propaganda and practices. To Al Qaeda. ”

In a noticeable reference to the involvement of a number of former ISIS fighters in the ranks of armed groups operating in Idlib, the Foreign Ministry said: “The ranks of jihadists stationed there (in Idlib) include a large number of ISIS fighters, who were evacuated earlier through so-called safe passages From other regions in Syria, ”the ministry asserted,“ The terrorist formations have benefited from the calm period to reinforce their ranks and rearm, thanks to support from abroad, and now they are launching counter-offensive operations. ”

Back to top button
Close

نحن نستخدم ملفات تعريف الارتباط (كوكيز) لفهم كيفية استخدامك لموقعنا ولتحسين تجربتك. من خلال الاستمرار في استخدام موقعنا ، فإنك توافق على استخدامنا لملفات تعريف الارتباط. سياسية الخصوصية

جمع البيانات
عند استخدام الموقع قد تصادف مناطق مثل المنتديات أو خدمات الفيديو حيث يتم الطلب منك كمستخدم إدخال معلومات المستخدم الخاصة بك. يتم استخدام مثل معلومات المستخدم هذه فقط للهدف التي يتم جمعها من أجله، وأي أغراض أخرى يتم تحديدها في نقطة الجمع وذلك بالتوافق مع سياسة الخصوصية هذه. لن نقوم بالإفصاح عن أي من معلومات المستخدم التي توفرها لطرف ثالث دون إصدارك الموافقة على ذلك، باستثناء ضرورة توفير خدمات قمت بتحديد طلبها.
إلغاء الاشتراك
تستطيع عندما تريد سحب موافقتك على استلام مخاطبات دورية بخصوص المواصفات، والمنتجات، والخدمات، والفعاليات وذلك عن طريق الرد على وصلة "إلغاء الاشتراك" في المخاطبات القادمة منا. الرجاء ملاحظة أننا لن نقوم بالإفصاح عن معلومات المستخدم الخاصة بك لطرف ثالث لتمكينه من إرسال مخاطبات تسويق مباشرة لك دون موافقتك المسبقة على القيام بذلك.
الملفات النصية (كوكيز)
يتوجب عليك أن تعلم أنه من الممكن أن يتم جمع المعلومات والبيانات تلقائيا من خلال استخدام الملفات النصية (كوكيز). وهي ملفات نصية صغيرة يتم من خلالها حفظ المعلومات الأساسية التي يستخدمها موقع الشبكة من أجل تحديد الاستخدامات المتكررة للموقع وعلى سبيل المثال، استرجاع اسمك إذا تم إدخاله مسبقا. قد نستخدم هذه المعلومات من أجل متابعة السلوك وتجميع بيانات كلية من أجل تحسين الموقع، واستهداف الإعلانات وتقييم الفعالية العامة لمثل هذه الإعلانات. لا تندمج هذه الملفات النصية ضمن نظام التشغيل الخاص بك ولا تؤذي ملفاتك. وإن كنت تفضل عدم جمع المعلومات من خلال استخدام الملفات النصية، تستطيع اتباع إجراء بسيط من خلال معظم المتصفحات والتي تمكنّك من رفض خاصية تنزيل الملفات النصية. ولكن لا بد أن تلاحظ، أن الخدمات الموجهّة لك شخصيا قد تتأثر في حال اختيار تعطيل خيار الملفات النصية. إذا رغبت في تعطيل خاصية إنزال الملفات النصية اضغط الرابط هنا للتعليمات التي ستظهر في نافذة منفصلة.

اغلاق